Перголи

Перголите са предназначени за покриването на големи площи, предпазвайки от вятър, дъжд и слънце.Характеризират се с голяма устойчивост и товароносимост.Профилите и конструкцията се предлагат в два цвята : бял и екрю.

Самоносещи водачи – При прожекция на тентата до 5.50м се използва релсов водач със сечение на профила 120х60мм, а при прожекция на тентата над 5.50м се използва релсов водач със сечение на профила 160х80мм. Към напречните оребрителни профили е монтирана покривната материя и на практика те отварят и затварят  чрез плъзгачи с ролков механизъм перголата по дължина на релсовите водачи. Зaдвижването се осъществява от мотор с вграден радио-предавателен блок и дистанционно управление. За издръжливост във времето всички пластмасови елементи (декоративни капачки, тапи) са изработени от специален полиамид с UV защита. Покривната материя представлява специално изработен PVC материал „Blackout“ – материалът е трислоен, 100% импрегниран (всички връзки са ел. запоени), с филтърен слим за спиране на слънчевите лъчи и UV защита. Спецификата на материята позволява регулирането на топлината под тентата. Плътността на материала е 720 гр./м2 и се предлага в различни цветове – бяло, екрю, синьо, бежово и сиво. Препоръчителен наклон от минимум 15%. Системата е издържана по европейските стандарти.
Този продукт има се предлага в различни разновидности, които сме приложили в таблиците под текста и сме се предоставили снимков материал, за да получите една по – добра представа за продукта.
Цените, показани в таблиците са без ДДС.

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ СИСТЕМИ ПЕРГОЛА

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ ПЕРГОЛИ – ЗАЯВИ ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ – Направи запитване