Skip to Content

Blog Archives

Завършен обект! Конструкция с ПВЦ плат. С тази конструкция можете да затворите онази част от терасата, която е останала без навес. Така ще предотвратите влизането на вода и ще спрете трупането на сняг по терасата. Имаме богата гама от цветове на ПВЦ платовете, както и различни RAL- ве за конструкцията.

Завършен обект! С Поликарбонатна конструкция можете да затворите онази част от терасата, която е останала без навес. Така ще предотвратите влизането на вода и ще спрете трупането на сняг по терасата.

Завършен проект! Мембраната е средството за постигане на уникалността, която много от нас желаят. Продукт, който ще ви отличи от останалите.

Завършен проект! Сенниците тип ТСП позволяват покриването на големи площи. Имаме богата гама от цветови десени на текстила, както и различни RAL- бои за конструкцията.

Завършен проект! Перголата е иновативното решение за затварянето на големи площи. Решение за справянето с дъжда, снега и слънцето. Внася един иновативен завършек на дизайна на вашето заведени, къща или тераса.

Завършен проект! Ветро Завесите са лесен, евтин и функционален метод за справянето с вятъра и снега през зимата, осигурявайки търсения уют и комфорт.

Завършен обект! Палилерията е елегантен продукт, който ще ви помогне да се скриете от вредните лъчи на слънцето.

Завършен обект! Касетъчния сенник запазва плата за по дълго време, скривайки го от капризите на времето.

ОБАДИ СЕ СЕГА