Статични Тенти с Акрилни и ПВЦ платове, цени и монтаж

Статични Тенти с Акрилни и ПВЦ платове са много интересен ,функционален и необходим продукт що се отнася до покриването на тераса , заведение или друг място ,което има нужда от здрав и надежден покрив спиращ сняг , дъжд и слънце.
Този продукт представлява метална конструкция която може да бъде направена според нуждите на клиента с различни чупки и дъги на която конструкция се опъва здрав ПВЦ плат ,който е способен да издържи на всякакви атмосферни условия. Металната конструкция предлага здравината от която имате нужда. Тя е статична и се захваща посредством анкери или друг тип крепежи. Тантата с акрилни и пвц платове е подходяща за покриването на прсотранства с нестандартна форма. Наши експерти преценят на място точно по какъв начин би могла да се изработи тентата, за да може в последствие лесно да се монтира и обслужва. Размерите могат да бъдат различни, както големи така и малки. Няма ограничения в размерите, стига всичко да е съобразено с сдравинита на използваните материали. Тези тенти са варианта ,който ще ви е от полза дълги години и ще оправдае всичките ви очаквания.
На тази конструкция може да бъде опънат както Акрилен така и ПВЦ плат на Австриската фирма AGSattler Лидер на пазара за изработка на платове. Разликата между двата типа е ,че Акрилния плат предпазва главно от слънце докато ПВЦ покритието спира всички капризи на времето а именно дъжда и снега ,от които често искаме да се предпазим.
Цветовете на Тентата , Акрилните и ПВЦ платовете са много и различни .
С този тип конструкция ще забравите за проблемите ,които носят дъжда ,снега и слънцето и ще се радвате на постигнатите резултати дълго време.
Разгледайте галерията ни ,за да придобиете по – добра представа за този продукт.

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ СТАТИЧНИ ТЕНТИ С АКРИЛНИ И ПВЦ ПЛАТОВЕ – Направи запитване