Сенници Тип Чупещо Рамо, цени и монтаж

Сенници тип чупещо рамо е може би най – разпространеният, понеже е универсален ,лесно се ползва и е изключително ефективен срещу вредните слънчеви лъчи. Със Сенници Чупещо Рамо откривате прохладата и така търсената сянка в горещите летни дни. Можете да го сложите както на балкона си, така и да засенчите вашето открито лятно заведение. Това може да стане посредством Конструкция тип (бесилка)  ,на която могат да се монтират сенниците и да покриете изключително голяма площ.

Конструкциите на тентите се предлагат в бял цвят ,като могат да бъдат боядисани по ваше желание. Цветовете са много и различни и биха били подходящи за всяка една фасада.

Платовете са ПВЦ или Акрилни, с богата гама от цветове и шарки. Изключително здрави и предпазващи от лъчите на слънцето.

Задвижването може да е ръчно (манивела) както и двигател задвижван от дистанционно или копче, на помощ могат да дойдат и различните датчици към двигателя – за вятър , дъжд , слънце ,които да подпомагат лесната и правилната експлоатация на продукта. Автоматиката ни е с две години гаранция. Гарантираме ви лесна експлоатация.

Оптималните размери на Сенници Чупещо Рамо са : ширина 7.00м. издаденост 3.5м. с наклон от 15 до 90 градуса.

Не се чудете, направете летните дни по прохладни, възползвайте се от този тип сенници и прекарвайте щастливо летата си предпазвани от вредните слънчеви лъчи.

Можете да придобиете по – добра представа за така функционалния ни продукт с помощта на нашата Галерия. Тенти.

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ СИСТЕМИ СЕННИЦИ ТИП ЧУПЕЩО РАМО

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ СЕННИЦИ Ч. РАМО – ЗАЯВИ ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ – Направи запитване