Сенници тип падащо рамо, цени и монтаж

На вашето внимание представяме един елегантен и евтин вариант на сенник подходящ за използване за постигането на различен ефект (слънце защита , рекламен) .
Първи вариант е постигане на засенчване и скриване от горещите лъчи на Слънцето поставяйки сенника на тераса прозорец или беседка изобщо на място където имате нужда от него. Този сенник може да се разгъне на 180 градуса ,като рамената се спускат от вала посока надолу и затварят цялото пространство падайки перпендикулярно надолу така ,че да можете максимално да засенчите своята стая , тераса или друг тип пространство.
Конструкцията е здрава и мехазнизма е направен така ,че лесно да може да се борави с него.
Втория вариант за ползване може да бъде рекламен ,като ние напечатаме вашето лого на текстила и сенника бъде поставен над витрина или над магазина ви според зависимост от вашето желание и нужди.
Движението на сенника може да се извършва ръчно посредством манивела с различна дължина или посредством двигател с дистанционно или бутон за улесние на клиента. Конструкцията не продукта е с бял цвят ,като разбира се може да бъде прахово боядисана с цвят по желание на клиента.
Платовете ,които се използват за този продукт са Акрилни и ПВЦ внос от Австрия Sattler AG една от водещите компании за слънце защитни платове в Световен мащаб отговаряща на всички критерии за качество с UV защита и са екологично чист продукт.
Този сенник се предлага в два варианта „Падащо рамо с пружини“ или „Падащо рамо обикновено“. Както подсказва името едните рамена са натегнати посредством пружини чрез ,които се постига по – изпънато състояние на плата а другите рамена при другия тип са без пружини ,но въпреки ,че нямат пружини плата също е изпънат ,но малко по – малко от другия тип.
Повече за вида и цената на двата продукта можете да видите в таблицата приложена по-долу или в галерията ни.

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ СИСТЕМИ СЕННИЦИ ТИП ПАДАЩО РАМО

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ СЕННИЦИ ‘ П. РАМО ‘ – ЗАЯВИ ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ – Направи запитване