Панорамно остъкляване – Изработка, монтаж и цени

 

Безпрофилното Панорамно Остъкляване навлиза с бързи темпове на Българския пазар. Визията и практичността на този продукт го правят желан от много семейства и бизнес клиенти. Предлагаме три вида панорамно остъкляване: Тип Плъзгане и Тип Въртене и Тип Гилотина.

* Плъзгащото Панорамно е релсово с три или пет камери и стъклата се събират една зад друго в единия край. Използва се закалено стъкло 8мм или 10мм. Подходящо е затваряне на големи търговски обекти както и за веранди, тераси, беседки и много други.

* Въртящото ни Безпрофилно Остъкляване е с две единични релси в горния и долния край по които релси лагеруват стъклата. При прибиране не стъклата се завъртат навътре и се приплъзват едно до друго в единия край. Релсата е широка и висока 5,5см. Използват се закалени стъкла 8мм.или 10мм.

* Остъкляването тип Гилотина е един много стилен и функционален продукт. Използва се за затваряне на тераси, заведения и градини. При това остъкляване може да се използва автоматика и посредством дистанционно да вдигате и спускате позициите на стъклата. При този модел имате два или три канална релса по която се вдигат и спускат позициите на стъклата (по механичен начин или с двигател и дистанционно)

Най-долната позиция е фикс и зад нея се нареждат второ и трето стъкло. Използва се закалено или триплексово стъкло според предпочитанията на клиента.

Дайте живот на идеите си и ние с радост ще изпълним вашите желания. Възползвайте се от иновативните ни продукти и допуснете стила в живота си. Екипа на фирма СънСтил ЕООД е на постоянно разположение и ще отговори на всичките ви въпроси.

ЦЕНИ НА ПАНОРАМНО ОСТЪКЛЯВАНЕ

ЦЕНИ НА ПАНОРАМНО ОСТЪКЛЯВАНЕ – ЗАЯВИ ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ – Направи запитване