Палилерия

Палилерия е сравнително нов продукт ,който в последната година се слави с добра репутация и засилваща се търсимост.
Палилерията представлява алуминиева конструкция с четири крака и напречни алуминиеви профили, от които два са водачи, по които се движи акрилен плат, който може да бъде изпънат или на вълни, което дава много стилен вид на продукта, съчетавайки дизайн и практичност. Вълните на плата се постигат с нареждането на профили, перпендикулярноо на водачите, които свързват едно с друго парчета плат и чрез този метод се постига едно интересно надипляне на плата, наподобяващо това на римската щора.
С този продукт можете да засенчите голяма екстериорна площ ,скривайки се от жарките лъчи на слънцето.Продуктът е подходящ и за големи бизнес сгради,чийто покриви са направени от множество прозорци, и именно чрез монтажа на този продукт се постига желаната сянка. Платът може да се събира и разпъва посредством въже, което минава през механизъм. Също така задвижването може да се осъществява и с двигател с дистанционно или бутон с различните типове датчици, които предлагаме ( слънце ,дъжд ,вятър ).
Предлагаме няколко различни разновидности на палилериите, които се различават една от друга по извивките на профилите и според обекта и мястото, на което ще бъдат монтирани.
Предлагаме широка гама от платове,от които да избирате.Конструкцията може да бъде прахово боядисана в желания от клиента цвят.
Снимков материал и актуална информация за различните типове можете да намерите в таблиците приложени под продукта.

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ СИСТЕМИ ПАЛИЛЕРИЯ

ЦЕНИ НА ПАЛИЛЕРИЯ – ЗАЯВИ ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ – Направи запитване