КОМАРНИЦИ

Всеки един от нас знае за ужаса, носен от всички видове бръмчащи и жилещи насекоми, и търси всевъзможни методи за справяне с тях.

На вниманието ви представям най – ефикасният продукт за справяне с тях – стилен комарник, изработен по различни начини и с различна елегантност ,но с една и съща успеваемост в борбата срещу насекомите ,а именно да ги премахнем на 100 % от дома си.

Комарниците с изработват  от алуминий и мрежа от фибро стъкло, рамките могат да бъдат в различни цветове, така че да подхождат на вашата дограма или интериор(череша ,орех ,златен дъб ,светъл дъб ,махагон ,венге и др.) .

Предлагаме различни разновидности на продукта така че да паснат на всеки един прозорец или врата.

Различните типове са :

Статични – Това са комарници, предназначени за прозорци ,от които не искаме да се показваме. Захващат се за дограмата посредством райбери и ако решим можем лесно да премахнем целия комарник. Този модел уплътняво плътно и спира достъпа на всички видове насекоми.

С панти – това е статичен комарник ,който може да се отваря и да следва посоката на прозореца,като ви позлволява да отваряте или затваряте комарника когато поискате.

Ролетен комарник – Този модел представлява механизъм ,който е под напрежение, и навива или обтяга вашата мрежа ,която се навива и скрива в кутия и върви по водачи, които уплътняват и спират достъпа на всички насекоми. Удобен вариант за прозорци ,които използвате често и до които искате да имате лесен достъп. Предлагат се в различни цветове на алуминиевите рамки, така че да отговарят на цвета на вашата дограма.

Врати комарници с напрегнати панти – Както се подразбира това е врата от алуминиеви профили ,на които е опъната мрежа и посредством панти под напрежение се затваря автоматично след вас, без да е необходимо да я дърпате, и се прилепва посредством магнити към дограмата. Следва формите на вратата, която имате, и нейния стил, така че да е максимално елегантно и ефективно.

Повече за всички видове мрежи можете да видите в нашата галерия и да изберете най – добрия вариант за борбата ви с насекомите.

КОМАРНИЦИ

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ КОМАРНИЦИ – ЗАЯВИ ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ – Направи запитване