Касетъчни сенници – цени и монтаж

Касетъчният сенник е по – модерният и елегантен вариант на сенника . Плата се навива на вал,както и при обикновените сенници, но с разликата ,че тук всичко се затваря в кутия, която предпазва плата от влиянието и капризите на времето. Чрез този вариант вие запазвате за по – дълго цветовете и характеристиките на плата. В същото време всичко се прибира в елегантна кутия и предоставя на собственика една стилна визия.
Този продукт се предлага в бял цвят ,но при желание от клиента може да бъде боядисан прахово с цвят по избор. Цветовата гама е огромна ,както на конструкцията така и на текстила ,който желаете. Всичко е изпипано ,така че да задоволи всеки вкус и потребност,с цел да предостави както елегантност и стил, така и функционалност и здравина.
Касетъчният сенник се предлага и с различна автоматика – посредством бутон или дистанционно за максимално улеснение само с натискането на едно копче. А за хората ,които нямат време да следят за време и условия, предлагаме различни видове датчици ,които да разпъват или прибират автоматично вашия сенник (за вятър , за дъжд ,за слънце). Също така се предлага и ръчно навиване с помощта на манивела с различна дължина от 80см до 350 см.
Касетъчните ни сенници са два типа ARES и IRIS. И можете да разберете повече за тях в нашата галерия или в приложените под текста схеми и снимки.

ЦЕНИ НА КАСЕТЪЧНИ СЕННИЦИ

ЦЕНИ НА РАЗЛИЧНИТЕ КАСЕТЪЧНИ СЕННИЦИ – ЗАЯВИ ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ – Направи запитване